Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Arkiv

Breaking News - Captain EO i Disneyland Resort Paris.
Det er nu blevet officielt bekræftet, at Filmen Captain EO kommer til Disneyland Resort Paris. Man har valgt at offentliggøre beslutningen, efter et internt dokument blev lækket. Filmen skal afløse "Honey, I shrunk the audience", som er en 3D film, der vises i Discoveryland. I følge rygterne, vil filmen blive vist fra den 12. juni 2010, men der går også rygter om den 25. juni, der er årsdagen for Michael Jacksons død. Datoen er interesant, da Michael Jackson jo har hovedrollen som Captain EO. Nu må vi ses - spændende bliver det.

Captain EO 

Ny ballon ved Disney Lake.
En af de nyeste forlystelser i Disney Village er ballonen over Disney Lake, der tager gæsterne op til 100 m højde, så man har en fantastisk udsigt over Disneyland Resort Paris. Nu har man valgt at udskifte ballonen, så den får et nyt og flottere look. Den nye ballon adskiller sig fra den forrige, idet den er selvlysende om aftenen. Det giver en ganske flot effekt, som kan ses på de nedenstående billeder.

Disney ballon

Selvlysende ballon


Parachute Drop.
Nu er man inde i den afsluttende fase af Toystory Playland, der efter planen skal åbne denne sommer. Som tidligere nævnt på denne hjemmeside, så er opførelsen i fuld gang og nu er man så langt fremme, at man er begyndt at teste Parachute Drop.

Parachute drop

Forlystelsen skal simulere den scene fra filmen, hvor de grønne mand sprang ud fra trappen ved Andy´s værelse, for at videreformidle nyheden om hans fødselsdagsgaver.

Nyt katalog for vinteren 2010/2011.
Traditionen tro, så har FDM-Travel udsendt en vinterkatalog for Disneyland Resort Paris. Som altid fra FDM, så er kataloget i høj kvalitet og den må stadigvæk betegnes som Danmarks bedste katalog om Disneyland Resort Paris. Kataloget kan bestilles via FDM-Travel, eller downloades på nedenstående link:

FDM vinterkatalog


Disney´s Hotel Sequoia Lodge.
Med en belæggelsesprocent på næsten 90 %, så er det naturligt, at hotellerne bliver lidt slidte, selv om man gør en del ud af vedligholdelse. Derfor er der også planlagt en større modanisering af Sequoia Lodge, hvor rygtene siger, at man vil bringe Bambi ind i dekorationerne på værelserne. Det gennemgående tema bliver stadigvæk træ, men møblerne bliver udskiftet og der er indkøbt et nyt skab, der skal gøre plads til fladskærms TV. Hele ombygningen forventes afsluttet i 2012.

Sequoia Lodge


Halloween i Disneyland Resort Paris.
Så er det igen højtid for halloween i Disneyland Resort Paris og Frontierland er først med udsmykningerne. Halloween foregår i hele oktober måned og slutter af med en halloween fest den 31. oktober. Snyd ikke jer selv for denne oplevelse, hvis I alligevel er i området. Og husk - det gør ikke noget, hvis I er lidt underligt klædt.

Halloween

Flere indgangsbåse til Disneys Studios Park
Efter 3 år har Disney valgt at lette adgangsvejene til Disneys Studios Park, idet man nu er igang med at bygge nye indgangsbåse på begge sider af hovedindgangen. Det vil gøre det lettere for besøgende under "peak moments", hvor der normalt er meget travlt.

AdgangsvejeHalloween i Disneyland Resort Paris
Lørdag den 30. oktober blev der afholdt en stor Halloween fest som et punktum for årets Halloween periode. Flere af forlystelserne var åbne ekstra lang tid og der var ændret en del i forlystelserne, så der var en del uhyggelige elementer.

Se nedenstående video fra Tram Tour.


Jul i Disneyland Resort Paris
Nu begynder den længe ventede juletid i Disneyland Resort Paris, hvor alt bliver pyntet op efter alle kunstens regler. Julen er nok Disneyland Resort Paris vigtigste årstid, så man gør alt for at få gæsterne til at føle sig velkommen.

Jul

Vi har som sagt holdt jul i Disneyland Resort Paris 3 gange og det kan varmt anbefales. Se denne hjemmesides artikel om jul under Special.


Ny sandwichbar i Disney Village
Så har man gjort klar til en udvidelse af spisesteder i Disney Village, da der i nærmeste fremtid vil blive lavet en Sandwichbar. Fundamentet kan allerede ses nu fra luftballonen ved Disney Lake. Restauranten kommer formentlig til at hedde Earl of Sandcwich og vil være klar i foråret 2011.

Earl of Sandwich


Planlagt vedligeholdelse 2010/2011
Da Disneyland Resort Paris jo er åben alle dage om året, så er det nødvendigt at lukke enkelte forlystelser med henblik på nødvendig vedligeholdelse. I nærmeste fremtid er det gældende for følgende forlystelser:

  • Space mountain mission 2 fra 6 december til 10 december 2010.
  • Studio Tram Tour fra 3 januar til 31 januar 2011.

Ny video af Toystory Playland
En gæst har optaget denne HD video af Toystory Playland, der giver en god fornemmelse af det nye område i Walt Disney Studios Park. Der er ingen tvivl om, at det nye område er en god investering for parken, der ikke har det samme antal besøgende som Disneyland Park.


Åbningstider i julen 2010
Julen er en af de største højtider for Disney og derfor bliver åbningstiden også udvidet fra den 18. december, hvor Disneyland Park har åben alle dage fra kl. 0900-2200. Walt Disney Studios Park har åben alle dage fra 1000-1900. Den 31. december har begge parker åben fra kl. 1000-0100.

Jul 2008

 

Nyårsaften i Disneyland Resort Paris
Hvis I aldrig har set fyrværkeriet i Disneyland Resort Paris, så nyd denne video, der er optaget nytårsaften 2010/2011.


Nye menuer og restaurant priser
Så er de nye menuer og priser for 2011 på plads for næsten alle restauranter i Disneyland Resort Paris. Priserne er ikke skræmmende, men ligger nogenlunde på niveau med sidste års priser. En 3-retters menu uden drikkevarer koster f.eks. på Mickeys 31 €.

nye priser på restauranter

Priser og menuer kan ses på nedenstående link:

http://www.dlrpmagic.com/planning/dining/restaurant-menus/World of Disney Store
Selv om Europa er ramt af kraftig frost og snevejr, så skrider konstruktionen af den nye World of Disney Store planmæssigt frem. Den kommer til at ligge I Disney Village, så den er et tydeligt kendetegn for besøgende, der kommer fra den store parkeringsplads.

Disney Store

Den vil formentlig være åben til højsæsonen i sommeren 2011.

Mickey´s Princesses and Pirates Party.
Normalt så skal man besøge Disneyland Park under Halloween, for at opleve parken efter de almindelige åbningstider. Men nu bliver det muligt i juni, hvor man åbner dørene for et helt nyt koncept. Et Afterparty vil finde sted i Adventureland og Fantasyland, hvor du har mulighed for at bliver underholdt af frygtløse pirater og skønne prinsesser. Klik på billedet for yderligere informationer.

Pirates party


Sleeping Beauty Castle
Samlingspunktet for alle i besøgende i Disneyland Park, er som regel Sleeping Beauty Castle, der kan ses fra alle steder i parken. Vi har altid brug "sværet i stenen" som vores samlingssted. Nu er slottet i gang med en større overhaling, så det fremstår elegant til sommersæsonen. Man har sat en afskærmning op, så gæster ikke blive generet af arbejdet, men om aftenen arbejdes der i højden, hvor man maler de øverste tårne. Arbejdet forventes færdig til Juli.

Sleeping Beauty Castle


Le Théàtre du Chàteau.
Friluftsscenen ved siden af slottet har fra starten haft en del siddepladser, der kun sjældent var fyldt op - undtagen ved parader. Nu har Disney taget konsekvensen og renoveret hele området, så der er lagt ny belægning og de fleste siddepladser er fjernet, bortset fra de bagerste. Det gir lidt mere luft omkring scenen og gør det lidt nemmere for paraderne, der passere forbi.

Friluftscenen foran slottetRabat hos Starbuck og McDonald´s

En anden fastfood nyhed er, at Disney gennem længere tid har tilbudt 10% rabat hos Starbuck og McDonald´s, hvis man har et Annual Passport. Det har ikke været annonceret, formentlig fordi Disney frygter, at det vil havde indflydelse på egne forretninger. Tilbuddene skulle også gælde King Ludwig´s Castle og Rainforest Cafe.

Starbuck 


Istandsættelse af Sleeping Beauty Castle.
Så er den længerevarende istandsættelse af Sleeping Beauty Castle endelig slut og resultatet taler for sig selv. Som det kan ses på nedenstående billede, så er der sket en ændring i farvevalget siden starten i 1992. Farven er nu endnu mere lyserød, end det var tiltænkt ved åbningen. Det er nu et flot resultat.

Sleeping Beauty Castle  


Molly Brown.
En ny begivenhed var også færdiggørelsen af Molly Brown, der har fået den helt store overhalling. Desuden er der blevet lavet lys på hele båden, så den også ser godt ud i skumringen.

Molly Brown 
 

Cermonien fandt sted den 25. marts 2011 i overværelse af vice præsident for kommunikation - Jeff Archambault og andre inviterede gæster. Se nedenstående video fra cermonien.Nye billetter for sæson 2011.
Disneyland Resort Paris vil snart fejre Disney Magical Moments Festival og det vil bla. ske med nyt design på adgangsbilletterne. Ligesom sidste år, så vil billetterne fremstå i forskellige farver. Noget nyt er dog, at der i forhold til sidste år, hvor det var den nye generation af Disney figurer, så vil man i år hylde de gamle favoritter, såsom Kaptajn Klo, Timon og Pumpa m.v..

 Billetter
 
Billetterne kan godt gå hen og blive et samlerobjekt, da mange gæster nu vælger at købe deres adgangsbilletter online og derved gå glip af disse originale billetter.

Nye billetpriser
Disneyland Resort Paris har justeret deres billetpriser for 2011 og der er sket ganske få ændringer. Nogle af billetpriserne er identiske med sidste år, mens dagsbilletter er steget lidt. Det er nu muligt at bestille billetterne online og så printe billetterne ud, men så går man også glip af de flotte billetter, som der bliver udleveret i DRP.

Priserne er som følger for regulere billetter:

 

 

Antal dage

Antal Parker

Barn

Voksen

1

1

51 €

57 €

1

2

52 €

69 €

2

2

109 €

122 €

3

2

130 €

151 €

4

2

151 €

179 €

Priser for billetter bestilt online i forvejen:

 

 

Type

Antal Dage

Antal Parker

Barn

Voksen

Billet Plus Tôt

1

1

41 €

41 €

Billet Plus Tôt

1

2

51 €

51 €

3 Jours pour 2

3

2

109 €

122 €

Billetterne skal bestilles mindst 5 dage i forvejen og 3 Jours Pour 2 kan kun købes online.


Ulykke på Big Thunder Mountain
Den 25. april indtræf en ulykke på den velbesøgte rutchebane, hvor et falsk klippestykke faldt ned på skinnerne og da toget passerede, blev 5 personer ramt af klippestykkerne. 4 personer kunne efter behandling forblive i parken, mens en person blev bragt til hospitalet. Han skader er dog ikke livstruende. Disney har besluttet efter ulykken, at rutchebanen ikke åbner før den 27 maj, idet der allerede var planlagt vedligeholdelse af forlystelsen i begyndelsen af maj. Nu har man blot valgt at fremskynde denne vedligeholdelse p.g.a. ulykken.


 

Ulykke på Big Thunder Mountain


Villagenature.com
Et samarbejde mellem Disney og Pierre & Vacances Center Parcs skal måske munde ud i et storstillet projekt til 700 millioner Euro, hvor der skal bygges et nyt område ved siden af David Crockett Ranch. Området skal foruden butikker og restauranter indeholde 710 lejligheder, 1020 feriehuse og Europas største vandland. I øjeblikket er projektet til høring ved investorer m.v.

Villagenature.com

 

Det var vist alt for denne gang.......