Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Billetpriser

Billetsalg

Disneyland Resort Paris justerer billetpriserne i april/november måned, og det er næsten altid til en højere pris. Man kan med fordel købe billetterne i England, hvor billetpriserne er noget lavere end hvis de bliver købt med Euro som valuta. Desuden skal man holde øje med de særlige tilbud, der er uden for højsæsonen. Her er der virkelig penge at spare. 

 

1 dag

2 dage

3 dage

4 dage

1 dag

Disneyland Paris Express

2-dags
 Hopper

3-dags
 Hopper

4-dags
 Hopper

 

1 dag 1 park

 

 

 

 

 

 

Magic

Voksen

Barn

Voksen

Barn

Voksen

Barn

Voksen

Barn

Voksen

Barn

660

625

1095

965

1355

1215

1660

1315

415

415

1 dag 2 parker

 

 

 

 

 

 

Super Magic

Voksen

Barn

 

 

 

 

 

 

Voksen

Barn

735

700

 

 

 

 

 

 

490

490

 

 

 

 

 

 

 

 

Super Magic Plus

Særligt tilbud med billetpriser kan ses her

Voksen

Barn

Magic, Super Magic og Super Magic Plus er prisbestemt ud fra højsæsoner

590

530

 

 

Priserne er i danske kroner og opdateret den 3. september 2017

Køb og Print billetter online.
Nu kan du købe billetter online og kort tid efter sidde med dem i dine hænder, uden at du skal vente på lang leveringstid og porto.
Når du har købt dine billetter online, vil du blive forsynet med et link for at få adgang til dem som unikke, personlige PDF-filer på Disneyland Paris booking system. Åbne disse ved hjælp af Adobe Reader og blot printe dem ud på et ekstra ark papir. Vupti - du har din billet!

Dine print selv "billetter" har en unik stregkode, som vil blive scannet ved indgangen til parkerne ved en separat læser oven på tælleapparaterne.  Dette optiske stregkode kan du også bruge ved Disneys FASTPASS maskiner, så du ikke går glip af denne mulighed.

Brug din print selv billet.
Tælleapparater og Disneys FastPass maskiner er nu blevet tilpasset, således at processen for både standard-billetter (med magnetstribe) og print selv billetter (med et optisk stregkode) er stort set den samme.
Når du har passeret sikkerhedskontrollen, så gå til din valgte park indgang, der hvor tælleapparaterne er.  Kig efter den korteste kø, hvis muligt - i Disneyland Park. Det er som regel dem på på det yderste venstre og højre side fra hovedindgangen. På toppen af tælleapparatet siden en rød optisk læser, hvor du skal scanne stregkoden fra din print selv billet.
Hvis du har en klapvogn eller kørestol med, så kontakt personalet, der vil være behjælpelig med at åbne en port ved indgangen. De vil også scanne din billet.

Billetter

Re-entry og skift mellem parkerne.
Medmindre du har en årlig Passport, skal du sørge for at følge disse tips til re-entry og skift mellem parkern. Din Disneyland Paris billet giver dig fri adgang til at skifte mellem parkerne, medmindre der er særlige restriktioner på din billet. Du kan således skifte mellem parkerne eller tage tilbage til din bil eller hotel, så ofte du vil i hele billettens gyldighedsperiode.
Hvis du forlader en park i løbet af dagen og agter at vende tilbage senere, skal du få din hånd stemplet  af personale ved indgangen, når du forlader parken.
Når du vender tilbage til parken, hold din handstamp under UV-lys og venter på lyset, og sæt derefter din park billet i automaten eller under den røde optiske læser. Det giver dig adgang tilbage i parken.