Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Links

På denne side har jeg samlet nogle gode links, som jeg har brugt de sidste 5 år i forbindelse med planlægning af vores ferie til Disneyland Resort Paris og i forbindelse med informationssøgning om Disneyland Resort Paris. Det spænder vidt lige fra officielle side og rejsebureauer til private hjemmesider, der har den samme stor kærlighed til Disneyland Resort Paris.

 

FDM-Travel 

FDM-Travel er en af Danmarks største og mest erfarne rejsearrangører, når det drejer sig om Disneyland Resort Paris. De har været med fra starten og medarbejderne ef ofte i Disneyland Resort Paris, så de ved hvad de snakker om. Vi har bestilt flere rejser via FDM-Travel og deres informationsniveau er meget højt. De arrangere komplette løsninger til Disneyland Resort Paris, uanset om det er kør-selv eller flyrejse. De har uden tvivl Danmarks største viden om Disneyland Resort Paris og den flotteste katalog. Det er vores foretrukne rejsebureau uanset om det hedder Disneyland Resort Paris eller andre steder i verden. Man går aldrig forkert hos FDM-Travel.

 

Links - Formule1, réservation de votre hotel economique

Formule 1 er en meget billig hotelkæde, som tilbyder en værelse til 3 personer med morgenmad for under 400kr. Værelserne er udmærkede og der er TV og håndvask. Der er bad og toiletter på gangene, men da de er selvrensende, er de aldrig beskidte. Selve morgenmaden er typisk belgisk morgenmad, hvor man kan vælge mellem kaffe, the, juice og diverse kornprodukter. Desuden er der toastbrød med smørreost eller marmelade.

 

Magic Shuttle

Hvis man vælger at flyve til Disneyland Resort Paris, kan man ikke komme uden om Magic Shuttle, der har buskørslen mellem CDG-lufthavnen og Disneyland Resort Paris. De har regelmæssige afgange og man kan læse om afgangstider og priser på deres hjemmeside. I lufthavnen er der skilte med Mickey Mouse, der viser hvor de standser. Der er flere private personer, der tilbyder kørsel med private biler mellem lufthavnen og Disneyland Resort Paris, men det vil jeg gerne fraråde, da prisen har en tendens til at blive højre end den aftalte pris.

 

 

Har I besluttet at flyve til Disneyland Resort Paris er denne side svær at komme udenom. Her kan man straks se billigste pris, samt booke billetterne med det samme. Jo længere tid før I bestiller, jo større rabat kan der opnås.

 

Den officielle side om Disneyland Resort Paris. Her er all den information man behøver, før det første besøg i parken. Der er mulighed for at tjekke hotellerne ud, samt at foretage online bestilling af hotelværelserne med adgang til parkerne. Det fungerer upåklageligt og hvis man vælger at ringe til Disneyland Resort Paris, foregår samtalen på engelsk eller fransk.

 

Mobil App

Disneyland Resort Paris har lavet en app, der kan guide dig gennem parkerne. Den er nem at overskue, men kræver at den har adgang til din GPS position og den bruger data. Det er dog ikke et problem, nu hvor roaming afgifterne er ens i Europa. Du kan se ventetider på forlystelser, tider for shows, spisesteder, og forskellige faciliteter såsom toiletter, rygeområder m.v. Klik på billedet for at hente app'en.