Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Rettigheder

Disneylandforever.dk er en uafhængig hjemmeside, der har til formål at videregive korrekte oplysninger og informationer om Disneyland Resort Paris baseret på egne erfaringer og informationer hentet på Internettet.

Siden er laver som en hyldest til den park, som vi har besøgt så mange gange og  som er en af de allerbedste forlystelsesparker i verden. Siden er lavet uden økonomisk støtte og således lavet ud fra egne ideer.  

Siden er således uafhængig af Walt Disney Company og tilhørende virksomheder. Alle navne på faciliteter i Disneyland Resort Paris, karakterer, logo og trademarks tilhører Walt Disney Company.

Alle andre typer copyrights og  trademarks som ikke er tilhørende Walt Disney Company, tilhører de respektive indehavere.  

Disneylandforever.dk kan ikke gøres ansvarlig for rigtigheden af de oplysninger som er tilgængelig via denne side. Informationer videregivet på Disneylandforever.dk bliver løbende evalueret, så siden fremstår med troværdige oplysinger, der gerne skulle bidrage til, at besøgende får en god oplevelse i overensstemmelse med informationerne fra denne hjemmeside.  

Rettigheder fra andre hjemmesider skal respekteres og reklamer og links er godkendt af de respektive udbydere. 

Denne hjemmeside er kun beregnet til privat brug, men indhold fra siden må gerne distribueres, såfremt kilden bliver tydeligt angivet, dette gælder dog ikke materiale, der er beskyttet af copyrights og trademarks.  

Denne hjemmeside er på ingen måde godkendt eller sponsoreret af Walt Disney Company og Disneylandforever.dk er bekendt med, at alle Walt Disney Company og tilhørende selskabers rettigheder skal overholdes.  

Disneylandforever.dk er en privat hjemmeside, hvis eneste formål er at viderebringe gode og positive oplevelser fra Disneyland Resort Paris.  

Uautoriseret reklame eller ukorrekte oplysninger vil blive fjernet uden varsel, ligesom Disneylandforever.dk forbeholder sig retten til at fjerne stødende eller ukorrekte indlæg i gæstebogen uden forudgående varsel. 

Rettigheder