Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Sidste nyt

December 2017
Denne side vil forsøge at viderebringe de seneste nyheder og facts, som de bliver videregivet i pressemeddelelser eller i nyhedsgrupper. Der vil også blive nævnt opdateringer på denne hjemmeside. Hvis du har hørt rygter eller har faktuelle oplysninger om Disneyland Resort Paris, må du gerne videresende dem til mig. Der findes et link til min mail under
 Gæstebog .


Opdateringer på Disneylandforever.dk

Der er lavet en særskilt side med billetpriser og informationer omkring billetter. Siden om årskort er blevet opdateret med nye priser og arrangementer. Billetpriserne er blevet september 2017.
Der er blevet lagt ca. 60 nye billeder ind.

Gamle nyheder:       Disneyland Magic parade
Så er der lavet en ny video fra vores sidste besøg i november 2013 hvor I kan opleve den flotte parade. Se mere under video.

12. tur til Disneyland Resort Paris.
Så har vi langt om længe været på vores 12 tur til DRP og det var ventetiden værd. Se mere om den dejlige tur under ture til DRP.

13. tur til Disneyland resort Paris.
I november 2014 tog vi en tur til Disneyland for at opleve den nye forlystelse Ratatouille. Se mere under ture til DRP og billeder fra vores tur.

Disneyland Anaheim
Vores første besøg i den allerførste Disney park, hvor tingene er som da det hele startede 1955. Se mere under special.

Walt Disney World
Et besøg i Orlando Florida i oktober 2016, hvor vi boede inde i området og fik besøgt 3 af parkerne. Desværre oplevede noget så sjældent en evakuering og at parkerne lukkede på grund af en orkan. Se mere under special.

14. tur til Disneyland
Så kom vi endelig til Disneyland Resort Paris igen og det blev 5 dejlige dage med godt vejr og en masse nye ting, da der var 25. års jubilæum. Se mere her.