Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Special

Da der sker så meget i Disneyland Resort Paris, så vil denne hjemmeside fra tid til anden lave special indlæg, som har til formål at beskrive en ny forlystelse eller særlige begivenheder. Der vil komme flere ting til, efterhånden som tingene sker i Disneyland Resort Paris

Tower

 

Tower of Terror
The Twilight Zone Tower of Terror har været et massivt rygte, siden Disney Studios Park åbnede i 2002. Mange gæster havde bemærket, at Disney Studios Park slet ikke var bygget helt ud, men der var flere steder inde i parken, hvor der kunne bygges "et eller andet". Denne spekulation satte rygterne i gang, og det var ikke længe inden The Tower of Terror blev nævnt første gang.

 

Fakta

Fakta
Hvis I ikke allerede har gættet det, så er Disneyland Resort Paris et kæmpe eventyrland, med masser af oplevelser og hemmeligheder.  I  så stort område, er der ting og fakta, som mange gæster finder interessante. Der findes således mange hjemmesider på nettet, hvor man diskutere fakta og hemmeligheder om Disneyland Resort Paris.

 
Jul i Disney

Jul
Jul i Disneyland Resort Paris er en kæmpe oplevelse på krop og sjæl, uanset om man er til en traditionel jul i Danmark. Man bør mindst en gang i sit liv opleve denne årstid, hvor Disney i den grad viser, hvad de er i stand til.

 Disneyland Anaheim Disneyland Anaheim
En beskrivelse af vores første tur til Disneyland i Los Angeles, hvor det hele startede i 1955.
 Walt Disney World Walt Disney World
I oktober 2016 besøgte vi den største Disney park i verden. Det var en stor oplevelse og vi boede 5 dage i området, men blev desværre ramt af en orkan, så vi oplevede at blive evakueret fra parken