Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

<< Previous    [1]  2    Next >>

The Twilight Zone Tower of Terror

TV-reklame fra Disneyland Resort Paris

 

The Twilight Zone Tower of Terror har været et massivt rygte, siden Disney Studios Park åbnede i 2002. Mange gæster havde bemærket, at Disney Studios Park slet ikke var bygget helt ud, men der var flere steder inde i parken, hvor der kunne bygges "et eller andet". Denne spekulation satte rygterne i gang, og det var ikke længe inden The Tower of Terror blev nævnt første gang. Ledelsen i Disneyland Resort Paris afviste dog rygterne i første omgang, og det virkede da også lidt overdrevet, da Disneyland Resort Paris ikke gav det helt store overskud, som kunne retfærdiggøre en så massiv investering, som det ville være at bygge The Tower of Terror.  Men det var netop økonomien, der fik ledelsen til at kigge på The Tower of Terror.

Tower - Reklame plakat fra Disneyland Resort Paris om forlystelsen

I Californien havde Disneyland i Anaheim haft et svingende besøgstal og man manglede en forlystelse, der kunne trække gæster til parken. Svaret blev The Twilight Zone Tower of Terror, som åbnede den 22. juli 1994. Forlystelsen blev hurtig en stor succes og har siden været en af de forlystelser, der trak flest gæster til.

I 2005 begyndte man at bygge i DLP

Ledelsen håbede på den samme effekt i Disneyland Resort Paris, da Disneys Studios Park ikke var så stor en succes efter åbningen. Der var på det tidspunkt 9 kørende forlystelser og man havde planer om, at det skulle udvides til 25 kørende forlystelser. I 2004 blev rygterne så endelig bekræftet og i starten af 2005 gik man i gang med at bygge The Twilight Zone Tower of Terror.

<< Previous    [1]  2    Next >>