Danmarks største private hjemmeside om Disneyland Resort Paris

Ture til Disneyland Resort Paris

Indledning

Indledning
Vores del af ferien har altid startet den dag, hvor vi bestilte vores billetter til Disneyland Resort Paris. Så går man og glæder sig til, at man endelig skal afsted til Europas bedste feriested.

Alle ture

Alle ture
En samlet beskrivelse af vores 14 ture til Disneyland Resort Paris fra starten i 2001 til sidste tur i 2017. Omhandler ikke vores besøg i parkerne i USA. Se dem nedenunder markeret med special.

Tur1

August 2001
Vores første tur til Disneyland Paris, hvor vi boede på det fantastiske flotte Disneys Hotel Newport Bay Club, som er det største træhotel i Europa.

 

Tur2

Juni 2002
Vores 2. tur var sommeren efter, hvor vi boede på Disneys Hotel New York, som ligger kun 5 minutter fra indgangen.

Tur4

December 2002
Vores 3. tur blev en jul i Disneyland, hvor vi igen boede på Disney´s Hotel New York. Vi havde 5 dejlige juledage, hvor man glemmer alt om juletravlhed i Danmark.

Tur 4

Juli 2003
Vores 4. tur blev i højsæsonen på Disneys Hotel Newport Bay Club, hvor vi denne gang boede på Admirals Floor, som er en opgradering af værelse og service.

tur6

Juni 2004
Vores 5. tur blev på det flotteste hotel i Disneyland Resort Paris, nemlig Disneyland Hotel, hvor man føler sig hensat til det 18. århundrede. Det blev en 8-dages kør selv ferie.

Tur6

Juli 2005
Vores 6. tur blev på Disneys Hotel New York med 7 overnatninger. Årets nyhed var en luftballon ved Disney Lake, som kunne svæve optil 100 m over søen med god udsigt over Disneyland Resort Paris.

Tur7

Juni 2006
Vores 7. tur blev igen på Disneys Hotel New York, som er vores foretrukne hotel i Disneyland Resort Paris. Årets nyhed var et show med Løvernes Konge.

Tur8

December 2006
Vores 8. tur blev endnu engang en jul i Disneyland Resort Paris på Disneys Hotel New York. En god jul med dejlig mad og masse af afslapning i 5 dage.

Tur9

Juli 2007
Vores 9. tur blev på Disneys Hotel New York og dette år fejrede man 15 års jubilæum. De største nyheder skulle vi finde i Disney Studios Park, hvor man havde åbnet Crub´s Coaster og Cars Race Rally. 

 Tur10

Februar 2008
Vores 10. tur blev på Disneys Hotel New York, hvor vi havde boet 6 gange tidligere. Årets nyhed var Tower of Terror, som havde været under opførsel de sidste 3 år og kostet ca. 1. 1 milliarder kroner.

 Tur11

December 2009
vores 11. tur blev på Disneys Hotel New York, hvor vi altid har været glade for at bo. Det var vores 3. juleaften i Disneyland Resort Paris og endnu engang blev det en fantastisk juleaften, hvor man i den grad følte sig i drømmeland.

 Anahaeim Disneyland Anaheim 2011 special
Vores første tur til den originale Disneyland i Anaheim Los Angeles, som var den første Disney park i verden og den eneste, som Wlat Disney nåede at se opført.
 12 tur November 2013
Vores 12 tur blev som noget nyt på hotel Sequoia Lodge, der i den grad levede op til vores forventninger. Der var som noget nyt Toy Story Playland, ny parade og et helt nyt fyrværkeri show.
 Ratatouille

November 2014
Vores 13. tur blev for 2 og sidste gang på Hotel Sequoia Lodge, der skuffede denne gang. Den helt store oplevelse var Ratatouille og det helt nye område, der er bygget op omkring forlystelsen.

 

 Orlando Walt Disney World Orlando 2016 Special
Det var vores først tur til Walt Disney World i Orlando, som er den største af alle Disney Parker. Hele området er kæmpe stort og det kræver sin planlægning, at nå det hele på 5. dage. Særligt når parkerne lukkede ned p.g.a. en orkan.
 14. tur til Disneysland Oktober 2017
Vores 14. tur var en gensyns glæde, samtidig med at parken fejrede sit 25. års jubilæum. Desuden var der udsmykning til Halloween, så der var nok at se på.